Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Tuesday, December 2, 2014

Promosi Hujung Tahun 2014

Yuhuuuu!!!! Promosi bulan disember yang paling best bulan ni ada DOUBLE TROUBLE PROMO...Dahsyat!! Ap lgkasi grab la..... hehe😍😘😍

VITAMIN E Buy 6 FREE 1
VITAMIN C Buy 6 FREE 1

Dan Twinpack vit E @ Cdapat 5% diskaun.

Buang tebiat apakah shaklee ni???
Nak bagi kita semua gebus gebas lah..nak bagi org subur2 ke..haha...

Apa pun 2 produk ni serius anta hot terlajak laku sebab ia vitamin kulit ye....

Apa tunggu lagi...

Meh pm atau wasap laju2...
019-2211467

Saturday, November 1, 2014

PROMOSI BULAN NOVEMBER!!!

Assalamualaikum.....hye guys!!!! WOW!!! shaklee memang baik hati sentiasa tawarkan promosi kepada pengguna tegar SHAKLEE!!!! Cepat2 jom rebut sekarang!!! sebelum terlambat...

Bulan nie shaklee tawarkan 2 promosi OMEGA GUARD!!! buy 6 free 1 atau dengan kata lain beli 6botol dapat 7botol!!! wow!!!!



PROMOSI!!! kedua anda juga boleh dapatkan OMEGA GUARD!! Buy 2 Get 5% OFF atau dengan kata lain beli 2botol dapat 5% diskaun...


Jom tengok apa kelebihan & sesuai untuk siapa OMEGA GUARD!!! klik disini

ZM...xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Menara PGRM dan Cheras)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

Monday, October 20, 2014

Kelebihan Omegaguard Shaklee

Omega 3 adalah asid lemak penting yang mengandungi EPA dan DHA yang sangat penting untuk perkembangan memori dan menajamkan minda. Namun tubuh manusia tidak boleh menghasilkan EPA dan DHA ini dan kita perlu mendapatkan sumber EPA dan DHA dari sumber makanan dan juga supplement. 

Sumber EPA dan DHA yang terbaik adalah dari haiwan seperti ikan berbanding tumbuh-tumbuhan yang sukar ditukarkan oleh enzim tubuh. 

Tahap enzim tubuh yang bagus dapat memproses kesemua EPA, DHA, ALA dan lain-lain yang lagi yang terkandung dalam Omega 3 dengan maksima. Tak guna juga kita ambil makanan yang tinggi kandunga DHA, EPA dan lain-lain kalau enzim tubuh tidak berfungsi dengan baik.

Jadi amat penting pastikan tubuh dalam keadaan sihat supaya kesemua zat dan nutrien dari makanan dapat diserap dengan baik.



Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee :


  1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).
  2. Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.
  3. Omega 3  dalam Omega Guard Shaklee mengandungi 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan.
  4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee satu - satunya minyak ikan omega 3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA.
  5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA.
  6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.
  7. Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrask omega 3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB.
26 Manfaat Omega 3 Dalam Omega Guard Shaklee 

  1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
  2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
  3. Mencegah salur darah dari tersumbat
  4. Omega 3 dapat mengelakkan strok
  5. Mengekalkan tekanan normal dara
  6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
  7. Mengurangkan sakit kepala
  8. Merendahkan kolestrol
  9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
  10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
  11. Mengawal masalah obesiti 
  12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
  13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
  14. Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
  15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
  16. Membantu menyihatkan paru-paru
  17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
  18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)
  19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
  20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
  21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
  22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
  23. Memelihara fungsi-fungsi sendi
  24. Mencegah penyakit gout 
Selain itu, Omega 3 yang tekandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak iaitu :

  • Mencegah insomnia
  • Mengurangkan tekanan emosi
  • Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
  • Membantu memperbaiki masalah autism
  • Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
  • Mengurangkan masalah schizophrenia
  • Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak 
Siapa Perlukan Omega 3 Untuk Menyokong Tahap Kesihatan? 

  1. Warga Emas
  2. Pesakit Jantung
  3. Wanita
  4. Wanita yang telah melahirkan anak
  5. Pesakit darah tinggi
  6. Orang yang selalu lupa
  7. Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
  8. Pelajar
  9. Ibu menyusu
  10. Ibu Hamil
  11. Orang yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus.



ZM...xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Menara PGRM dan Cheras)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

Monday, September 1, 2014

Header baru!!!!

Assalamualaikum guys!!!!

Alhamdulillah blog zanna dah tukar header baru!!!! thank you dear!!!... zana suka sangat!! memang ohsem!!! heeee


xoxo
ZM

Kelebihan minum air kosong



Assalamualaikum...Hye Guys!!!!

Banyak kelebihan sekiranya kita mangamalkan minum air kosong dalam kuantiti yang banyak sekurang-kurangnya 3 liter sehari atau ikut step dalam gambar di bawah.


Antara kelebihan minum air kosong adalah:

1. Menguruskan badan
  • Khabar gembira buat para wanita yang tengah berdiet. Air putih tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini ternyata mampu mengurangkan berat badan kita.
2. Meningkatkan kesuburan
  • Air putih dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa.
3. Melancarkan sistem pencernaan
  • Minum air putih dalam kuantiti lapan gelas setiap hari akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan efisien.

4. Melambatkan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser
  • Air putih bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal.
5. Perawatan kecantikan
  • Kekurangan pengambilan air putih menyebabkan tubuh menghadapi kesulitan untuk menyerap air, sekaligus mengakibatkan kulit kering dan berkerut.
6. Tubuh lebih segar dan sihat
  • Khasiat air putih bukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia.
7. Menyihatkan jantung
  • Air putih juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Bahkan pada saat ini juga sudah banyak perubatan altenatif yang memanfaatkan penggunaan air putih.
8. Ubat kepada penyakit strok
  • Air putih tidak hanya digunakan untuk mengubati berbagai penyakit kulit, namun sangat efektif untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan.
ZM...xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467



Q & A Mengenai Collagen Powder Shaklee

Assalamualaikum guys!! memandangkan ramai customer yang bertanyakan produk terlaris & terhebat nie iaitu collagen powder shakle!!!... zana buat satu entri berkenaan dengannya..
Ok balik pada tajuk, zana ringkaskan segala pertanyaan customer2 tentang COLLAGEN POWDER SHAKLEE ni. Semoga ianya membantu menjawab segala kemusyikalan tentang product ini. 

1. Apa kandungan collagen shaklee? 
2. Apa istimewanya collagen shaklee?
3. Macam mana bentuk collagen shaklee? Serbuk ke pil 
4. Tahan berapa lama colalgen shaklee
5. Macam mana aturan makan colalgen shaklee
6. Berapa harga collagen shaklee
7. Siapa sesuai amik collagen shaklee?
8. Macam mana rasa collagen shaklee?
9. Boleh tak collagen diambil bersama product lain? 
10. Ibu menyusu boleh amik tak collagen shaklee? 
11. Macam mana nk beli collagen powder

Zana akan jawab satu persatu persoalan di atas. Teruskan pembacaan ya... 

1. Apa kandungan collagen shaklee? 
Kandungan utama collagen shaklee adalah dari  sisik ikan merah, iaitu salah satu nsumber premium kolagen dengan penyerapan lebih tinggi  dan pencemaran yang lebih kecil berbanding kolagen haiwan yang lain. Ada 6 lagi kandungan tambahan iaitu Ekstrak Kerang-kerangan - Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan adalah penting dalam sintesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakan sesendi dan melembapkan mata untuk melegakan ketidakselesaan mata, Elastin dari kolagen ikan - Elastin dapat mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit yang boleh melantun apabila dicubit. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi bersama kolagen untuk kulit yang lebih tegang, gebu dna anjal, Lactobasilus Acidophilus - Sejenis bakteria baik yang membantu untuk mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaa semulajadi sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen, Ekstrak Pfaffia - Pfaffia juga digelar sebagai Ginseng Brazil yang bila diganbungkan dengan enstrak biji benih Camellia Japonica, dapat menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik. Dengan kemampuannya untuk mengikat jumlah air yang besar, asid hialuronik memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu badan dan mebuatkan kulit lembut, lembap dan rata, Ekstrak biji benih Camellia Japonica - Mengandungi asid oleik, sejenis emolien kulit dan pelembap yang unggul, dan bahan antioksida semulajadi. Isoflavon yang dapat membantu mengurangkan radikal bebas, Vitamin C dan Vitamin B - Vitamin C menggalakkan pengeluaran kolagen semulajadi yang melawan radikal bebas dan merosakkan kulit kita. Vitamin-Vitamin B terlibat dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protein untuk mengahsilakan tenaga yang diperlukan untuk pengeluaran kolagen dalam sel. 

2. Apa istimewanya collagen shaklee?
Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu (melalui ujian klinikal)

3. Macam mana bentuk collagen shaklee? Serbuk ke pil 
Ianya berbentuk serbuk yang mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran. I kotak mengandungi 15 sacet di mana setiap sacet mengandungi 15mg. 

4. Tahan berapa lama collagen shaklee
Untuk kesan yang lebih optimum, disarankan ambil 1 sacet setiap hari. Jadi untuk satu kotak penggunaan selama 15hari. Walaubagaimanapun, pengguna boleh juga ambil selang sehari (untuk 30 hari penggunaan). 

5. Macam mana aturan makan collagen shaklee
Sangat mudah! Hanya campurkan 1 sacet collagen bersama sebarang minuman kegemaran. Diambil sebaiknya pada waktu malam kerana waktu malam adalah waktu pembinaan semula kulit. Jika sudah consume ESP atau mealshake, boleh dibancuh bersama ESP dan mealshake. Antara resepi yang boleh dicuba bersama collagen adalah: 
 - jus twister tropicana + collagen 
 - Milo/Serbuk Coklat Cadbury  +collagen
- any fruit juice  + collagen
Pengguna bebas nk campurkan collagen dengan mana2 minuman. Asal sedap sudah :)  

6. Berapa harga collagen shaklee
Retail price RM298. Special price boleh contact saya :) 
Jangan terkejut, kenapa ia mahal?Harga collagen berdasarkan sumber yang diperolehi untuk menghasilkan colalgen. Pastinya kerana kualiti yang dijaga untuk penghasilan collagen ini. Sumber dari ikan laut dalam adalah sukar untuk diperolehi. Jadi harga setanding dengan kualiti. 

7. Siapa sesuai amik collagen shaklee?
Collagen sesuai diambil oleh mereka yang mengalami masalah berikut: 
  • Terdapat garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata, penglihatan kabur.
  • Gusi yang tidak sihat
  • Rambut kering dan bercabang di hujung
  • Liang roma besar, pigmentasi, jeragat, kulit kering
  • Garis halus pada leher
  • Kulit hilang keanjalan, lebih kering. Kelihatan tua daripada umur sebenar. Organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
  • Payudara dan punggung kelenturan
  • Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakit sendi.
  • Kulit senang pecah, pudar dan kekuningan
8. Macam mana rasa collagen shaklee?
Collagen shaklee ada rasa macam ikan sedikit tp rase tu akan hilang jika dibancuh dengan minuman berperisa. Jadi jangan takut untuk mencuba. 

9. Boleh tak collagen diambil bersama product lain? 
Boleh tiada masalah cuma jarakkan pengambilan selama 2-3 jam. 

10. Ibu menyusu boleh amik tak collagen shaklee? 
Kebanyakan kandungan collagen powder shaklee adalah sesuai untuk ibu menyusu. Jika anda dan bayi anda boleh terima supplement alfalfa, bermakna collagen powder juga insyaaAllah tidak menjadi masalah. Malah ada yang beritahu setelah mengambil collagen, susu mencurah2 dan anak asyik nak menyusu. Jika tidak pernah menggunakan alfalfa, boleh juga menggunakan rules of 4 days. Iaitu cuba ambil collagen sealma 4 hari  berturut2 jika tiada kesan keapda bayi dan anda, bermakna anda boleh teruskan pengambilan. Tetapi satu yang pasti, kandungan collagen adalah semulajadi, no additive is added. Sekali lagi, jangan takut untuk mencuba.

11. Macam mana nk beli collagen powder boleh call/ whatsapp/ sms zana.. tq

ZM... xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

Apa itu Collagen Powder Shaklee


APA ITU KOLAGEN?
  • Tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah.
  • Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.
  • Kolagen melindungi organ, peut, hati, jantung, paru-paru, saluran darah, sel otak dan lain-lain.
  • Kornia juga adalah kolagen.
  • 80% daripada tulang adalah kolagen.
  • Kolagen penting dalam kesihatan dan kecantikan dengan mengekalkan badan yang muda, anti-penuaan, mencegah penyakit dan menjaga kesihatan badan.

TANDA-TANDA KEHILANGAN KOLAGEN
  • Garis-garis kesan ketawa, kedutan, lingkaran hitam bawah mata, kesan bengkak bawah mata (eyes bag), penglihatan kabur.
  • Gusi yang tidak sihat.
  • Garis halus kelihatan pada leher.
  • Payudara dan punggung kendur.
  • Kuku senang pecah, pudar dan kekuningan.
  • Rambut menjadi kering dan bercabang di hujung.
  • Liang roma menjadi lebih besar, pigmentasi, jeragat, kulit kekuningan.
  • Kulit hilang keanjalan, lebih kering, kelihatan tua dari umur sebenar, organ dalaman tidak berfungsi dengan berkesan.
  • Kehilangan kalsium, sakit belakang, sakitt sendi.


KOLAGEN DARIPADA SISIK IKAN MERAH - Sumber Kolagen Terbaik
  • Ikan merah hidup secara bebas dalam lautan sedalam 5000m, dibawah keadaan lautan yang bertekanan tinggi, adalah mustahil bagi ikan biasa untuk hidup.
  • Ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20 pounds, bertelur dan hisup dengan bebas di dalam lautan dalam - menjadikan ia sumber kolagen terbaik (mengekalkan kelembapan kulit)  dan elastik (mengekalkan keanjalan kulit - boleh melantun apabila dicubit).
  • Kepaduan sel yang sangat tinggi.
  • Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan.
  • Jisim molekul yang sangat rendah - menyerap dengan mudah dan berkesan di dalam badan kita.

SHAKLEE Collagen Powder mengandungi 7 ramuan aktif bagi meningkatkan keberkesanan!
  1. Keanjalan - menyokong pembentukan tisu penyambung
  • Ekstrak Kulit kerangan laut - Mengandungi glukosamine, sebagai pelincir bagi sendi, menghidrat mata dan melegakan ketidakselesaan mata.
  • Lactobacillus Acidophilus - Meningkatkan penyerapan kolagen.

     2.  Penghidaratan - menyokong penghasilan kolagen dan asid hialuronik
  • Ekstrak Biji Camellia Japonica - mengandungi asid oleik dan isoflavon juga membekalkan nutrisi dan penghidratan.
  • Ekstrak Pfaffia - merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin. Juga meningkatkan tenaga dan prestasi. 

     3.  Antioksidan - bekalkan nutrisi untuk penghasilan kolagen dan melawan radikal bebas
  • Vitamin C - menggalakkan pengeluaran kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit.
  • Vitamin B2, B6 - membekalkan tenaga yang penting dalam proses pengeluaran kolagen dalam sel tubuh.

KEBAIKAN SHAKLEE COLLAGEN POWDER
  • Anti penuaan - mengurangkan kedutan dan liang roma.
  • Melembap - melembap dan mengurangkan kekeringan kulit.
  • Mencerah - mencerahkan pigmentasi dan jeragat.
  • Menegang - menegangkan payudara dan pinggul.
  • Menyubur - menyuburkan rambut, kulit, kuku
  • Meningkatkan Pergerakan - Badan lebih bertenaga dan aktif.
  • Mengembalikan Keanjalan - Kulit lebih muda bermaya.

Nota:
- Q & A mengenai Collagen Powder Shaklee klik disini .....
- Testimoni pengguna Collagen 

Jika mahukan collagen powder shaklee ini boleh pm/whatsapp zana yer..

ZM... xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

Tuesday, July 1, 2014

Pengedar shaklee diperlukan diseluruh Malaysia Sabah & Sarawak

Assalamualaikum.... Hye guys!!! Selamat menyambut ramadhan!! zana ucapkan kepada semua umat islam di Seluruh Dunia!!!

Entri kali nie zana ingin mengalu-alukan atau dengan kata lain..zana ingin mencari pengedar sahklee di seluruh Malayisa termasuk Sabah & Sarawak!!! Untuk bersama-sama group zana #mantopgroup

Siapa yang layak menjadi Pengedar Shaklee yang berjaya??
  1. Seseorang yang betul-betul ingin menambahkan pendapatan
  2. Rajin dan kuat berusaha
  3. Sentiasa mengambil peluang untuk belajar
Dengan tiga (3) ciri ini dulu yer!!! kerana orang yang mahu berjaya memang sangat kuat berusaha dan bisnes shaklee ini sangat adil, siapa berusaha, dia akan dapat BONUS BULANAN yang setanding dengan usahanya...

Jika ingin berehat dan slow down, tak mengapa. Ini bermakna anda juga BEREHAT DAN SLOE DOWN dari mendapat bonus!!! itu jer la kannn... as simple as that..mudah tak???

Tak pandai tak mengapa, insyaAllah, zana akan berusaha sehabis baik untuk mengajar anda, juga kita ada mentor-mentor hebat yang selalu turun padang untuk mencurahkan ilmu, online mahupun offline. Asalkan rajin mengejar ilmu, anda akan lebih berilmu dari yang berlagak mempunyai ilmu tetapi malas berusaha.

Pilihan di tangan anda, anda pilih, mahu online, kita ada approachnya, anda mahu offline, bertemu depan-depan, kita juga ada caranya, yang penting nawaitu anda ingin  BERJAYA DAN MENAMBAHKAN PENDAPATAN berangka-angka, insyallah.

Anda pemalu? 

Tak mengapa juga, kerana zana juga seorang yang pemalu tetapi melalui Shaklee lah zana membina keyakinan demi membawa rakan-rakan bisnes zana berjaya!

Pengedar Shaklee Perlu Cantik-cantik sahaja?

Cantik itu sangat subjektif! Ingin kulit yang cantik dan gebu, amalkan memakan b kompleks, vitaminC, Vitamin E, Omega, GLA, ESP mahupun Kolagen. Ha? perlu makan semua?
 Di sinilah letaknya ilmu, kita makan dengan ilmu, insyaallah, takperlu makan semua, tapi kita akan makan dengan aturan yang betul pasti mendatangkan hasil yang memberangsangkan :)

zana adalah salah seorang testimonial dari kulit bermasalah dan kini, alhamdulillah, tak perlu risau lagi keluar dari rumah tanpa bedak di muka.

Sebenarnya, yang utama adalah CANTIK HATI DAN AKHLAK. Itu yang lebih utama, jika anda mempunyai hati yang baik, dan berperibadi yang baik, anda sangat cantik di mata manusia di luar sana. Jadi, yakinlah, anda seorang yang cantik dengan hati, akhlak, ilmu dan personaliti anda pasti berubah selepas itu :)

Bagaimana Shaklee Dapat Membantu Saya Menambahkan Pendapatan? 

Bila anda membeli produk Shaklee, iaitu supplement semulajadi yang terbaik ini, anda akan mendapat point berdasarkan pembelian tersebut.

Point itu akan digantikan dengan cash dan anda akan mendapat cek atau, anda boleh memohon agar wang itu dimasukkan terus ke dalam akaun bank simpanan anda.

Yang bestnya, Bonus Bulanan Shaklee dimasukkan setiap pertengahan bulan, di kala orang bersesak-sesak, anda mampu tersenyum riang sebab walaupun pada paras minima usaha anda, anda masih boleh menggunakan wang tersebut untuk beli barang keperluan harian.

Pendapatan Pengedar Shaklee yang Berjaya


Nilai yang diberikan hanyalah purata pendapatan tahunan, jadi nilai sebenar, faham-faham sendiri lah ya :)

Kita mulakan dari yang tertinggi dahulu :

  1. Master Kordinator         : RM 600 000 dan ke atas
  2. Senior Key Kordinator : RM 350 000 dan ke atas
  3. Key Kordinator              : RM 250 000 dan ke atas
  4. Senior Kordinator         : RM 150 000 dan ke atas
  5. Kordinator                      : RM 80 000 dan ke atas
  6. Senior Supervisor         : RM 36 000 dan ke atas
  7. Supervisor                      : RM 20 000 dan ke atas
Atas sebab inilah ramai wanita-wanita yang join Shaklee ni telah bertukar status dari bekerja di ofis kepada Work At Home Mother, di samping menjaga rumahtangga, bisnes juga berjalan seperti biasa di temani anak-anak pendorong semangat yang utama untuk berjaya!

Bagaimana Nak Mula Menjadi Pengedar Shaklee Yang Berjaya?


  1. Daftar keahlian. Pastikan mentor yang anda pilih adalah mentor yang dapat membentuk anda berjaya sama ataupun lebih berjaya dari nya
  2. Cara Pendaftaran mudah sahaja, keahlian hanyalah RM65 seumur hidup atau dengan pembelian 200 point, anda pasti dapat mendaftar secara PERCUMA!
  3. Anda akan join group kami yang proaktif, ini adalah support group supaya memastikan anda sentiasa fokus mengejar cita-cita
  4. Mendapat mentor-mentor yang hebat untuk membimbing anda di dalam bisnes ini.
  5. berusaha kuat tanpa jemu, insyaallah, anda akan mendapat hasilnya.


Mudahnya menjadi Pengedar Shaklee yang Berjaya?


DUPLICATE. Ya, kami mengamalkan cara duplikasi mentor-mentor yang berjaya. Asasnya memang telah ada. Semuanya telah disediakan oleh Mentor-Mentor ini dan kita hanya duplicate mereka sahaja!

Mudah bukan?

Yang lain, ditambah dengan nilai diri yang rajin, pasti anda akan tersenyum lebar dari hari ke hari.


Kepuasan dan Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee


YA, zana memang berpuas hati menjadi pengedar Shaklee kerana :

  1. Saya telah pilih kumpulan yang betul
  2. Saya mendapat Mentor yang baik, bijak dan berjaya
  3. Saya dapat berkongsi kebaikan dengan orang-orang yang saya sayang
  4. Saya dapat meningkatkan kualiti kesihatan keluarga dan taraf hidup keluarga
  5. Saya gembira dikelilingi oleh aura-aura positif kejayaan dan kebahagiaan
Zana bersyukur kerana dipertemukan dengan jalan ini. Buat anda yang masih berfikir-fikir, istikharahlah, supaya jalan yang anda pilih tepat dan membahagiakan. Jika anda ingin menyertai Group zana, #mantopgroup ..zana sedaya upaya akan membimbing anda mencapai matlamat yang diimpikan.

Apa Yang Shaklee Tawarkan dan Group Income Hebat (GIH) Tawarkan ?

  1. Product knowledge
  2. Ilmu bisnes
  3. Ilmu pemasaran
  4. Ilmu blog
  5. Ilmu amalan rohani
  6. Coaching online dan offline
  7. Portal yang diperturunkan dari iReach (Sila klik portal Best ini)
  8. Ukhwah jalinan persaudaraan 
  9. Cash dari Shaklee
  10. Car Bonus dari Shaklee
  11. Convention bertaraf 7 bintang dari Shaklee
  12. Bonus insentif dari Shaklee
  13. Bonus kepimpinan dari Shaklee
Bukan setakat Cash, Car dan Convention (3C YANG SHAKLEE TAWARKAN) tetapi Kejayaan dan Kebahagiaan :)


Ayuh, pengedar baru dari Perlis, Kedah, Penang, Perak, Selangor, KL, Putrajaya, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Kelantan, Terengganu, Sabah dan Sarawak, 

Zana bersedia menerima anda untuk diberi bimbingan penuh mencapai 2 angka, 3 angka, 4 angka, 5 angka yang anda inginkan, yang penting nawaitu, usaha, tawakkal dan doa :)

Jom sama-sama Berjaya bersama-sama!

Ingin sing up sebagai warga shaklee bersama-sama zana jom klik sini...

Sumber dari healthierlife4uandme

ZM...xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467


Tuesday, June 17, 2014

Icon World Cup 2014

Assalamualaikum....Hye guys!!!

Sekarang nie kan musim demam bola, makan bola, minum bola mandi bola....dengan kata lain semuanya bola...hehehe~~ tapi zana bukan nak cerita pasal score world cup 2014 atau team nie x best...team nie best..no..no..no... zana terpikat dengan icon WORLD CUP 2014 di google... kalau korang perasanlah memang sangat menarik perhatian zana dengan icon-icon google nie...comel-comel plak tu...kikiki~ Jom2 tengok icon yang zana kumpulkan setakat nie...hehehe tak de keje org tengok pelawanan bola dia pi kumpul icon world cup 2014 kat google ngeh3


Nie paling latest...hehe















Amacam comel tak icon-icon nie....hehehe~ bila tengok gelak sorang zana....haihhh penangan world cup 2014... zana sokong team brazil..wehuuuuu!!!

ZM....xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467