Iklan NuffnangHome Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Saturday, May 17, 2014

Penafian

Assalamualaikum....

Blog zannamazlan.blogspot.com adalah blog peribadi serta memberi maklumat berkaitan dengan pemakanan natural vitamin shaklee. Semua entri yang dihasilkan adalah berdasarkan pendapat peribadi semata-mata. Pemilik blog ini adalah bukan seorang doktor/pakar perubatan yang mana tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana Negara.

Isu/produk yang diterangkan dalam blog ini tidak boleh digunakan sebagai diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakan untuk mendapat nasihat daripada pakar kesihatan.

Memandangkan pemilik blog ini ada membuat entri berkaitan dengan testimonial pengguna produk. Ianya adalah sekadar untuk perkongsian kepada pengguna/pembaca blog ini dan tidak pernah disarankan atau disahkan oleh pihak pembuat produk berkenaan.

Pemilik blog ini juga, tidak akan claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Maklumat yang terkandung dalam blog ini adalah sah untuk menyarankan menggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupkan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang masalah.


xoxo... ZM

No comments: