Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Sunday, May 18, 2014

Sijil Halal Jakim & Shaklee

Assalamualaikum.... Hye guys!!!
Kali nie zana nk bagitahu korang berkenaan dengan sijil halal shaklee. Produk shaklee ni sentiasa diterima pengiktirafan daripada Islamic Service of America (ISA) yang mana ianya badan halal antarabangsa yang mendapat pengiktirafan JAKIM.

So produk Shaklee akan di renew tiap-tiap tahun. Di sini zana nak tunjukan sijil halal shaklee bagi tahun 2014 untuk makluman dan rujukan korang.

SIJIL HALAL ISA 2014
Tadi zana dah bagitau korang yang sijil halal shaklee dikeluarkan oleh ISA, meh zana tunjukan yang badan halal ISA nie adalah tersenarai dalam badan islam yang diiktiraf olek JAKIM..

DIIKTIRAF OLEH JAKIM
So kita tak payah fikir lagi pasal halal ke tak shaklee nie sebab sentiasa diiktiraf dan selamat untuk dimakan. Lagi pun produk shaklee nie kan diperbuat daripada bahan semulajadi.... Alhamdulillah....

Tata.... ZM, xoxo

Ingin maklumat lanjut boleh hubungi:

(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan
SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

No comments: