Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Tuesday, May 20, 2014

Sustained Released Vitamin-C Memang Terbaik!!!

Assalamualaikum.....Hye Guys!!!

Ehemmm2...cer intai gambar kat sebelah tu siapa..hehe~ kalau nak tau itu lah pemilik blog ni...haaaa nampak tak perubahan pada muka zana, kat muka tu tak ada bedak langsung & bukan camera360, hokey!!!... rasa-rasa tak nak jadi macam tu?? tanya jer bukan nak bangga diri yer..huhu~ Yerla zana nak rakan-rakan blogger zana sama-sama sihat & cantik... tolong jangan rasa nk muntah yer...hehehe *wink2*

Sebenarnya pada mula-mula dulu zana nak makan vitamin C ni sebab zana seorang penghidap resdung *tak de lah teruk sangat* tapi lepas baca khasiat yang ada pada Vitamin C Shaklee terus berminat & buat zana rasa tak sabar nak cuba..hehe~ yerla siapa yang tak nak sihat & cantikkan.... kikiki

Tempoh zana makan vitamin C shaklee nie hanya lima (5) bulan jer secara konsisten, tak habis pun sebotol lagi dah nampak perubahan yang sangat ketara & owhsem!!! (awesome) .. *ehem2 cer intai pic tu balik* kikiki~ Lepas tu, dalam tempoh tu juga sekali jer zana kena sesema & nak makan udang pun dah tak risau...kalau dulu memang tak sentuh udang langsung takut kena sesema teruk, sekarang makan udang senyum sampai telinga jer... alhamdulillah 


Sebelum zana bagitau khasiat vitamin C Shaklee nie cuba korang tengok kata-kata kat atas tu... meh zana cuba zoom wording, apa yang tertulis yer.. 

'Nak SIHAT ambik VITAMIN C
nak CANTIK ambik VITAMIN C
nak nampak MUDA ambik VITAMIN C
PEROKOK tegar ambik VITAMIN C
masalah RESDUNG ambik VITAMIN C dan
 ibu MENGANDUNG, BERPANTANG, ambik VITAMIN C"

Haaaaa teruja tak???? cepat la klik laju2...hehe~

Apakah perbezaan SR Vitamin C Shaklee dengan produk lain?
  • Setiap tablet mengandungi 7 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya iaitu bersamaan 500 mg
  • 1.5 Vitamin C buah tersebut dibebaskan ke dalam tubuh kita setiap jam
  • Kajian membuktikan 2 tablet SR Vitamin C mampu kekal dalam plasma darah selama 24 jam
  • Setiap tablet mengandungi 120 mg bioflavonoid yang dikenali sebagai Vitamin C Complex
Apakah khasiat SR Vitamin C 500 mg Shaklee?
  • Merangsang pembentukan collagen yang merupakan sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka, dan tulang rawan
  • Memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam dikulit, ruam, etc.
  • Membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik
  • Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
  • Membantu meningkatkan sistem imun
  • Membantu mengurangkan symptom flu dan selsema
  • Merangsang pengeluaran T-cells yang membantu melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita
  • Membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan, menyekat pembentukan pigmen
  • Membantu memperbaiki masalah insomnia, stress
  • Membantu mengurangkan kolesterol dan tekanan darah
Sumber dari sini

tata...ZM xoxo

Ingin maklumat lanjut boleh hubungi:

(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan
SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

No comments: