Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Wednesday, May 21, 2014

Vitamin Shaklee MAHAL!!!!

Assalamualaikum.....Hye guys!!!

Kreekkkk2....Vitamin shaklee mahal ker??? Bagi zana tak de lah.. Meh kita tengok sebotol vitamin shaklee boleh tahan sampai bila, maksud zana makan vitamin sampai habis sebotol tau bukan tempoh expired (tarikh luput)....


Kat bawah ini sikit jer senarai vitamin shaklee yang zana bagi, sebenarnya banyak lagi...nie zana just nak share dengan uols.. hehe~ 

1. Vitamin C : 3 - 6 bulan
2. Omega Guard : 2 - 3 bulan
3. Gla complex : 1 - 2 bulan
4. ESP : 1 - 2 bulan
5. Alfalfa complex : 2 - 4 bulan
6. B-complex : 4 bulan
7. Vit-E complex : 4 bulan
8. Herb-Lax : lebih 7 bulan

Haaaaa macam mana lepas tengok senarai kat atas tu... Aikkk... *muka ada sunyummm.. hehe~ 




Kalau nak info lebih lanjut boleh komen atau call jer nombor phone zana, kita bawa berbincang.... free consultation... zana tak cas pun.. kata sama-sama nak sihat & cantikkkk macam post vitamin C tu... wink2

Tata...ZM, xoxo



Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan
SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

No comments: