Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Tuesday, June 17, 2014

Icon World Cup 2014

Assalamualaikum....Hye guys!!!

Sekarang nie kan musim demam bola, makan bola, minum bola mandi bola....dengan kata lain semuanya bola...hehehe~~ tapi zana bukan nak cerita pasal score world cup 2014 atau team nie x best...team nie best..no..no..no... zana terpikat dengan icon WORLD CUP 2014 di google... kalau korang perasanlah memang sangat menarik perhatian zana dengan icon-icon google nie...comel-comel plak tu...kikiki~ Jom2 tengok icon yang zana kumpulkan setakat nie...hehehe tak de keje org tengok pelawanan bola dia pi kumpul icon world cup 2014 kat google ngeh3


Nie paling latest...hehe















Amacam comel tak icon-icon nie....hehehe~ bila tengok gelak sorang zana....haihhh penangan world cup 2014... zana sokong team brazil..wehuuuuu!!!

ZM....xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

2 comments:

anajingga said...

rajinnya zanna screencap Google2 sejak world cup ni kan..salam ukhwah di ptg Ramadan

ZannaMazlan said...

hehehe...xde la rajin sgt tp bila nmpk cantik hati ku terpikat plak...hihi

btw salam ukhwah :)