Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Friday, June 6, 2014

Shaklee - Set Kehamilan

Assalamualaikum.....Hye Guys!!!

Pastinya ramai ibu yang ambil mudah tentang pengambilan vitamin ketika mengandung. Kebiasaannya antara masalah yang selalu dihadapi oleh si ibu ialah HB rendah... selalu kena marah dengan nurse la... satu lagi... berat bayi dalam kandungan kurang...dan kemungkinan juga ada yang tidak bermaya dan lemah ketika nak bersalin.


Tahukah anda jika kekurangan HB boleh menyebabkan maut pada anak dalam kandungan? Ia disebabkan oksigen yang tak dapat disalurkan pada anak dengan sempurna. Jadi pilihan di tangan anda!


Entri kali ini zana nak share tentang set kehamilan atau set mengandung shaklee yang boleh bantu ibu-ibu di luar sana untuk menaikkan HB di samping dapat BONUS lain... haaaaa apa yer???


♥ KULIT BAYI PUTIH GEBU
♥ KULIT IBU PUN MAKIN CANTIK
♥ BAYI SIHAT DAN MONTEL
♥ IBU BERTENAGA KETIKA BERSALIN



Set kehamilan shaklee terdiri dari dua jenis iaitu
1. Set kehamilan trimester 1
2. Set kehamilan trimester 2 dan 3.



Harga set kehamilan shaklee?


Harga Set kehamilan 1st trimester:


ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)



Harga runcit : RM 389


Harga Set kehamilan 2nd/3rd trimester:


ESP
Vitalea (120 bj)
B complex (120 bj)
vit C (90 bj)
Ostematrix (120 bj)
Omegaguard (90 bj)



Harga runcit: RM 525


Harga belum masuk postage lagi. MAHAL???!

Haa jangan risau, harga yang dipaparkan masih belum DISKAUN lagi tau... nak taw lanjut pm/whatsapp jer zana #freeconsultation.



Ini kerana zana perlu tahu permasalahan uols dan bincang mengikut bajet juga... mungkin tak semua item uols nak ambil bukan? Ada yang jenis tak suka telan pil... tapi ada yang malas nak bancuh ESP... So terpulang pada uols laaa. Kami sudi membantu!!!


Haaa... macam mana? nak cuba? Tak percaya? Jom tengok testimoni di bawah.


Testimoni set kehamilan Shaklee #1:




Testimoni set kehamilan shaklee #2:



Testimoni set kehamilan shaklee #3:



Testimoni set kehamilan shaklee #4:



Testimoni set kehamilan shaklee #5:



Testimoni set kehamilan shaklee #6:



Rata-rata menyatakan yang bacaan HB naik dan bayi yang lahir pula berkulit cerah, putih dan gebu.. hmmm sape tak nak kan? Hehehe ~

ZM.... xoxo

Sumber : sini 

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467

No comments: