Iklan Nuffnang



Home Personal Produk Shaklee Set Shaklee Apa Yang Anda Perlu Tahu Contact Us

Sunday, June 15, 2014

Shaklee : Set Kesihatan Lelaki

Assalamualiakum.... Hye Guys!!!

Sempena Hari Bapa nie, zana ingin memperkenalkan kepada anda set kesihatan lelaki..khas utk bapa,suami, dan insan yg bergelar lelaki..nak bagi kat boypren,tunang pon boleh jugak!!! ahakz!!
Orang lelaki pon tak terlepas daripada risiko penyakit yang merbahaya seperti sakit jantung, kencing manis, kolestrol tinggi dan macam2 lagi..sebelum semakin parah baguslaj kalau kita berusaha untuk mencegahnya.

Ada juga antara mereka ni yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30 tahun..perubahan hormon ni boleh menyebabkan:

  • mati pucuk
  • pembesaran prostat
  • kelesuan
  • kurang tenaga dan stamina
So bagi mengelakkan daripada sebab-sebab di atas berlaku. Zana sarankan para lelaki semua untuk mengamalkan Set Kesihatan Lelaki.. daripada shaklee ini....


Set kesihatan lelaki yang dicadangkan iaitu : 

Omega Guard
  • Mengandungi rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi iaitu EPA, DHA dll
  • Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung
  • Memelihara kesihatan otak, penglihatan serta fungsi-fungsi sendi
Zink Complex:
  • Membantu meningkatkan kualiti sperma
  • Membantu mengoptimumkan fungsi kelenjar prostat
  • Membantu mengurangkan potensi mendapat kanser prostat atau pembesaran prostat
  • Meningkatkan paras testosteron untuk kehidupan seksual yang baik 
  • Mencegah masalah mati pucuk 
  • Mengelakkan masalah keguguran rambut
  • Dapat menghasilkan sperma yang lebih banyak
  • Dapat memperbaiki kualiti dan membantu pergerakkan sperma
  • Meningkatkan paras testosteron dalam badan
Performance Drink:
  • Tingkatkan daya ketahanan badan
  • Bekalkan ketahanan dan daya ketahanan fizikal
  • Mencegah dehidrasi
  • Awek muda
  • Kekalkan paras gula dalam badan
Kebaikan Set kesihatan lelaki ini adalah :
  1. Memelihara kesihatan prostat;
  2. Mengurangkan paras kolestrol dan tekanan darah
  3. Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina
  4. Menyokong prestasi otot dan mempercepatkan pemulihan sel
  5. Meningkatkan sistem imun, menolong menyembuhkan luka, masalah jeragat, daya seksual dan pertumbuhan organ.
Jika mahukan set bujet untuk set kesihatan lelaki ini boleh pm/whatsapp zana yer..

ZM... xoxo

Maklumat lanjut mengenai produk shaklee (klik sini):
(COD : Taman Medan, Taman Sri Manja, Taman Dato Harun, Cheras, Shamelin)
Zanna Mazlan | SID : 1138147
Text/whatsapp/call : 0192211467


No comments: